AMEEZINGKOOR

Opgericht in 2009 in café De Kloek in Oosterhout en
al vele jaren thuis in café d'Apotheek aan de Markt in Oosterhout

Tine Mul - Voorzitter
Frank van Boxtel - Secretaris
Nieuwe penningmeester
Bestuurslid

Het bestuur in 2020

Hier kunnen de functies met de bestuursleden staan.
Maak kennis met onze muzikanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies. Maecenas egestas fringilla semper.

Tine Mul

VOORZITTER / SOPRAAN

Christa Bleeker

DIRIGENT / TOETSENIST

Piet van Haperen

ACCORDEONIST

ACCORDEONISTEN

OPROEPBAAR VOOR OPTREDENS EN BIJZONDERE EVENEMENTEN

Maak kennis met onze leden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies. Maecenas egestas fringilla semper.

Waarom ik dit koor heb gekozen .
Anastasia: Na mijn pensionering zocht ik al een tijdje om bij een koor te komen omdat ik van zingen houd. Totdat eind 2019 een bericht in het Oosterhouts Weekblad stond dat er leden gezocht werden bij het Ameezingkoor. 
Om samen met mensen te zingen is zo gezellig. Vooral de NL liedjes waar je zo vrolijk van wordt. Het verzet je zinnen en je kijkt uit naar de gezellige avond om weer te kunnen gaan. Ook hiermee ontmoet je hele aardige mensen en dat is ook heel leuk. Die mensen komen allen met plezier om te zingen, gezellig bij te kletsen, echt een ontspannen avond. 

Wout Remeeus

Als een van de leden van het eerste uur, steeds enthousiast meegezongen. Geeft ontspanning en gezelligheid  op de maandagavonden. Nu maar hopen dat de pandemie snel voorbij is en we weer aan de slag kunnen.

Koor nummers

50

Oefenavonden

10

Optredens

24

Kerstliedjes

31

Nederlandstalig