Ons genre

Een steeds vernieuwend onderdeel bij ons koor
waar leden via de muziekcommissie
voorstellen kunnen doen voor nieuwe liedjes.

Een terrasavond met de leden en muzikanten

In coronatijd was het ook gezellig om elkaar bij te praten op het terras van onze vaste oefenlokatie De Pannehoef aan de Markt in Oosterhout. Zo merk je hoe zeer je het zingen mist om samen te oefenen en op te treden. Maar dat zal in 2021 hopelijk weer beter gaan.

Wat onze koorleden vinden om erbij te zijn

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kelvin Black
From Dallas, USA